woensdag 18 april 2012

long time no see

Inmiddels is het al bijna een maand geleden dat ik voor het laatst wat van me heb laten horen, ik schreef natuurlijk al nooit iedere dag, maar zo weinig............... Het was niet zonder reden - ik ben namelijk al een tijd niet helemaal ( of helemaal niet )  in orde. De details zal ik jullie besparen maar ik kom tot helemaal niks.

Het gaat twee stappen vooruit één stap achteruit etc. en het komt vast weer goed maar ik en dus ook jullie, mijn volgers/lezers, zullen even geduld moeten hebben.

Ik duik straks weer in mijn lappenmandje, met een mooi boek, een spelletje wordfeud of gewoon domweg even naar de TV kijken.



Op de foto een mooi stukje origineel Staphorster Stipwerk. Van de week ontving ik het boek "Staphorst op de Catwalk", een impressie van de modeshow die vorig jaar in Staphorst werd gehouden ter gelegenheid van Staphorst 200 jaar. Een prachtig inspirerend boek met veel foto's, een bijzondere CD/DVD en een patronenblad voor de creatieven.

Ook geïnteresseerd in de verrassende culturele ontwikkelingen rondom het bijzondere dorp Staphorst ( Rouveen en IJhorst ) , kijk dan ook eens op de website: Staphorst is Hip 

Tot later!

It is already about a month since I have written something on my blog. Let me be excused by saying I am "not very well" at the moment. It will take a while and I am doing nothing but a little reading, playing some wordfeud or looking at the TV. 


Till later!